Aktivitete

#GovTech

Qeveria e Shqipërisë, nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit si agjencia kryesore zbatuese, me mbështetjen e Grupit të Bankës Botërore – Banka Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim  si dhe Agjencisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, po zbaton Programin për [...]
Continue Reading

#Ne Europe me Kulturen tone

Ne Luginen e Valbones, pikerisht ne trekendeshin qe lidh tre shtete aspiruese per tu integruar ne Komunitetin Europian Shqiperi, Mal i Zi, Kosove, starton prej vitesh "Sofra Dardane". Nje aktivitet promovimi i veçante i vlerave, kulturore, folklorike dhe etnografike. Ky [...]
Continue Reading