Agjencia Për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore

Zhvilluam trajnimet për Kapitalin Natyror të Bashkive në bashkëpunim me  Prezencën e OSBE në 20 bashki të vendit për të prezantuar dhe trajtuar me gjerësisht konceptin e Kapitalit Natyror të Bashkisë.

Zhvillimi i kapitalit natyror në territorin e bashkisë duhet të jetë prioritet për zhvillimin ekonomik vendor të qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirë.

Bashkia Memaliaj, Bashkia Këlcyrë, Bashkia Dropull, Bashkia Konispol, Bashkia Delvine, Bashkia Finiq, Bashkia Selenicë, Bashkia Berat, Bashkia Polican, Bashkia Skrapar, Bashkia Maliq, Bashkia Kavajë, Bashkia E Fierit, Bashkia Elbasan, Bashkia Dimal, Bashkia Pustec, Bashkia Mallakaster, Bashkia Peqin, Bashkia Rrogozhine dhe Bashkia Korçë