Month: June 2018

Takim konsultues për bashkërendimin e punës në mbështetje të forcimit të qeverisjes vendore dhe konsolidimit të reformës administrative-territoriale midis Agjencisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore dhe ekipit STAR 2

Takim konsultues për bashkërendimin e punës në mbështetje të forcimit të qeverisjes vendore dhe konsolidimit të reformës administrative-territoriale midis Agjencisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore dhe ekipit STAR 2. Takimi u drejtua nga Zv.Ministrja e Brendshme Znj.Romina Kuko, Drejtoresha e [...]
Continue Reading

Takimin për Kohezionin Social i cili përfaqëson rezultatin nr.1 të Programit të Qeverisë Shqipëtare dhe UN për bashkëpunim të qëndrueshëm dhe për zhvillim 2017-2021

#ShtetiisëDrejtës UN organizoi takimin për Kohezionin Social i cili përfaqëson rezultatin nr.1 të Programit të Qeverisë Shqipëtare dhe UN për bashkëpunim të qëndrueshëm dhe për zhvillim 2017-2021. Në takim u diskutua plani i përbashkët i punës i cili është udhërrëfyesi [...]
Continue Reading

Takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër – Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës

Projekti STAR 2 organizoi takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër - Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës. Pjesëmarrësit në këtë takim: • Përfaqësues të “STAR 2” • Përfaqësues të Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes [...]
Continue Reading