Rreth nesh

Anëtarët e Keshillit Konsultativ 2021

Romina Kuko Zv/ Minister, Ministria e Brendshme
Hantin Bonati Zv/Minister, Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Ornela Cuci Zv/Minister, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
Ermira Gjeci Zv/Minister, Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
Bardhylka Kospiri Zv/Minister, Ministria e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale
Kostandin Shkurti Zv/Minister, Ministria e Arsimit, Rinis dhe Sportit
Erion Veliaj SHAV, Kryetari i Shoqates se Autonomis Vendore
Dionis Imeraj SHAV, Kryetar i Bashkise Diber
Alma Hoxha SHAV, Kryetari i Bashkise Permet
Emirjana Sako SHAV, Kryetare e Bashkise Durres
Gledjan Llatja SHAV, Kryetari i Bashkise Elbasan
Majlinda Bufi SHAV, Kryetare e Bashkise Roskovec
Aldrin Dalipi SHKQSH, Bashkekryetar
Ana Verushi SHKQSH, Kryetare e Keshillit te Qarkut Korce
Ervis Mocka SHKQSH, Kryetar i Keshillit te Qarkut Vlore
Vasilika Vjero Zv/Minister, Ministria e Finances dhe Ekonomise
Sokol Dedja Zv/Minister, Ministria per Europen dhe Punet e Jashtme
Adea Pirdeni Zv/Minister, Ministria e Drejtesise
Aleko Polo Dr Kabineti/ Ministria e Shtetit per Mbrojtjen dhe Sipermarrjen
Ada Ilia Dr Kabineti/ Ministria e Shtetit per Diasporen
Ervin Demo SHAV/ Kryetar i Bashkise Berat
Tonin Marinaj SHAV/ Kryetar i Bashkise i Malesise se Madhe