Projekti STAR2: Fillon faza e dytë e vlerësimit të qeverisjes vendore në 61 Bashkitë e vendit

List of links for 13 municipal pages
January 7, 2020
códigos descuento online
August 21, 2020

Projekti STAR2: Fillon faza e dytë e vlerësimit të qeverisjes vendore në 61 Bashkitë e vendit

Projekti STAR2 ka filluar fazën e dytë të vlerësimit të qeverisjes vendore në 61 Bashki. Grupet e punës filluan punën sot në Bashkia Kucove me pjesëmarrjen 12 punonjësve të bashkisë dhe në Bashkia Durres me pjesëmarrjen e 17 punonjësve të saj. Paralelisht u organizua një takim në Bashkia Ura Vajgurore ku morrën pjesë 12 punonjës të bashkisë. Takimet do të vazhdojnë intensivisht përgjatë muajit shkurt.

STAR2 – Konsolidimi i Reformës Territoriale dhe Administrative – është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian European Union in Albania Qeveria e Suedisë Embassy of Sweden in Tirana Qeveria e Italise AICS Tirana Qeveria e Zvicres Embassy of Switzerland in Albania #USAID, UNDP dhe Qeveria e Shqipërisë. Projekti zbatohet nga Zyra e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Shqiperi UNDP Albania në bashkëpunim me Ministria e Brendshme