Galeri

June 11, 2018

TV Rozafa/ Transparenca dhe llogaridhënia nivel vendor, workshop konsultues me përfaqësues të bashkive të veriut

June 1, 2018

STAR2 takim me drejtuesit bashkiak në qarqet Shkodër e Lezhë

Projekti “STAR2”, “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale”, zhvilloi në 3 Prill në Shkodër një takim me drejtues të bashkive të qarqeve Shkodër e Lezhë, që përmbylli […]