Video

November 4, 2019

Mblidhet Komiteti Drejtues i Projektit STAR2

Komiteti Drejtues i Projektit STAR2 u mblodh në takimin e tij 7-të në datë 4 Nëntor 2019. Mbledhja u drejtua nga Znj. Limya Eltayeb, Përfaqësuesja e […]
June 11, 2018

TV Rozafa/ Transparenca dhe llogaridhënia nivel vendor, workshop konsultues me përfaqësues të bashkive të veriut

March 9, 2018

Konsultime Publike – Lezhë

March 9, 2018

Konsultime Publike – Elbasan