Praktikat e Mira 2020 – Aplikimet nga bashkitë kategoria Mbrojtje Civile

Përmet Ti nuk do jesh kurrë vetëm!
Gjirokastër Rast emergjence në Kodrën e Shtufit, Lagjja 18 Shtatori
Shijak Menaxhimi i situatës të fatkeqësisë natyrore shkaktuar nga tërmeti i datës 26.11.2019, në Bashkinë Shijak.
Shkodër Menaxhimi i Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore “COVID-19”
Tropojë Menaxhimi i suksesshëm i COVID 19
Mesazh jetë dhe optimizmi
Memaliaj Platforma online e menaxhimit të suksesshëm të COVID-19
Dropull Administrimi dhe Menaxhimi i Emergjencave Civile
Has Menaxhimi i zjarreve në pyje, Bashkia Has
Kukës Modele të qendrueshme vullnetarizmi apo bashkëpunimi me median
dhe aktorë të tjerë kyç në komunitet për tejkalimin e situatave të
emergjencave apo gjendjes së jashtëzakonshme.
Vau I Dejës Administrimi dhe Menaxhimi I Mbrojtjes dhe EC
Pukë Pandemia botërore dhe menaxhimi lokal
Roskovec Bashkë me komunitetin për të qënë më të sigurtë
Lezhë Shërbimi Zjarrëfikës në Përballimin e Situatave të Ndryshme të Ndodhura nga Fatëkeqësitë Natyrore.
Mirditë Bashkë në çdo kohë!
Pogradec Momenti kur Biznesi dhe Drejtoria e Taksave dhe Tarifave Vendore bëhen miq”
Cërrik “Në mbështetje të familjeve gjatë pandemisë Covid -19”
Delvinë Menaxhimi i Bashkisë Delvinë për përballimin e situatës emergjente të krijuar nga COVID-19.
Himarë Përdorimi i instrumentave digjital për menaxhimin e krizës së krijuar nga Covid-19
Pustec Specializimi  i  kapaciteteve  njerëzore dhe përmirësimi i burimeve financiare të MZSH-së.
Maliq Rivitalizimi i Pyllit te Fazaneve
Kolonjë Menaxhimi i situatës që lidhet me tërmetin e datës 1. Qershor 2019
Fier Tregu i levizshem ne qytetin e Fierit
Tiranë Adopto një Gjysh