Takimi me Drejtorin e Inspektoriatit Shtetëror për Vetëqeverisjen Lokale të Republikës së Maqedonisë së Veriut Z. Senad Ameti

Takimi i zhvilluar në institucionin e AMVV me Drejtorin e Inspektoriatit Shtetëror për Vetëqeverisjen Lokale të Republikës së Maqedonisë së Veriut Z. Senad Ameti. Në takimin e zhvilluar në Agjenci, u prezantua veprimtaria e institucionit tonë si dhe u shkëmbyen mendimet mbi objektin e punës së dy institucioneve. Përfaqësuesit e Inspektoriatit u pritën në takim edhe nga Zv.Ministër, znj. Romina Kuko si dhe u shoqëruan në takime me përfaqësues të tjerë të institucioneve qendrore dhe lokale ku u njohën me vizionin dhe aktivitetin për zhvillimin e mëtejshëm të vetëqeverisjes vendore. Ky ishte hapi parë për të krijuar ura lidhëse midis dy institucionve .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.