Aktiviteti i organizuar nga OSBE dhe ICITAT

[vc_row][vc_column][vc_column_text]AMVV mori pjese ne aktivititen e organizuar nga OSBE dhe ICITAT ne akademine e sigurise per trajnimin e oficereve te policise te policimit ne komunitet, ku u prezantua nga drejtori i pergjithshem i AMVV-se funksioni dhe roli i njesive te veteqeverisjes vendore ne koordinimin dhe bashkerendimin e masave ne luften kunder ekstremizimit te dhunshem dhe rritjes se rolit te policise ne nivel vendor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”6219″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.