Në betimin e Kryetarëve të Bashkive për te dorëzuar Udhëzuesin Praktik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Në betimin e Kryetarëve të Bashkive për te dorëzuar Udhëzuesin Praktik të përgatitur nga Ministria e Brendshme dhe Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore (AMVV)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”7232,7231,7230,7229,7228,7218,7219,7220,7221,7222,7223,7224,7225,7226,7227,7217,7216,7215,7214,7213,7212,7211,7210,7209,7208,7207,7206,7205,7204,7203,7202,7246,7245″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *