Pamje nga takimi i projektit Romacted

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pamje nga takimi i sotëm ku Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore mori pjesë së bashku me përfaqësues të projektit Romacted, Ministritë të linjës dhe përfaqësues të Bashkive.
Projekti Romacted është një projekt i cili ka në fokus përmirësimin e shërbimeve për komunitetin Rom, në të gjitha bashkitë e vendit për shkak të problematikave me të cilat ata përballen siç është strehimi, punësimi, mbrojtja sociale e kulturore e komunitetit. Angazhimi i bashkive për këtë projekt është në nivelin maksimal dhe po jep frytet e duhura në përkrahje të popullsisë Rome.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”6254,6255,6256″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.