Takimi i 8-të i Grupit të Posaçëm midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Takimi i 8-të i Grupit të Posaçëm midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian per Reformat ne Pushtetin Vendor dhe Reformat ne Sherbimin Civil mbajtur sot në Tiranë për të diskutuar përparimin dhe sfidat e ardhshme, duke u fokusuar te transparenca në shërbimet , thellimin i reformës së decentralizimit, konsultimi publik midis qeverisë qëndrore dhe njësive të vetëqeverisjes vendore , me shumë investim publik, më shumë financa për funksionet e reja të NjQV .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”6226,6227,6228,6229″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.