Konferenca Kombëtare “Iniciativa e Dimensionit Social”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dje më datë 10.04.2019 në Konferencën Kombëtare “Iniciativa e Dimensionit Social” për vendet e Ballkanit Perëndimor, së bashku me Eurodeputetin Z.Knut Fleckenstein, u diskutua për bashkëpunimin midis institucioneve qëndrore dhe atyre vendore mbi përfshirjen e bashkive në projektet në shërbimet sociale . AMVV do të nxisë të gjitha bashkitë e përzgjedhura të luajnë një rol aktiv në rritjen e kapaciteve për të konkuruar në projekte të cilat i vijnë në ndihmë të shërbimeve ndaj qytetarit .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”6234″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.