Takimi i zhvilluar për emergjencat e fundit me pasojat e lëkundjeve të forta sizmike dhe përmbytjet

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Emergjenca e fundit, me pasojat e lëkundjeve të forta sizmike dhe përmbytjet: Ministri Lleshaj mbledh Prefektët e Qarkut.

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe drejtues të lartë të MB dhe AMVV zhvilluan një takim me 12 Prefektët e përfaqësues të Prefekturave, për të diskutuar çështje që lidhen me koordinimin e situatave emergjente.

Gjatë takimit u diskutua mundësia e forcimit të rolit të Prefektit dhe mirë-administrimi i burimeve dhe aseteve financiare të pushtetit lokal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”8445,8446,8447,8448,8449,8450,8451,8452,8453,8454,8455,8456,8457,8458,8459,8460,8461,8462,8463,8464,8465,8466,8467″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text]

Leave a Reply

Your email address will not be published.