Mbështetja me paisje teknologjike për njësit e integrimit

Faleminderit për mbështetjen me pajisje të teknologjisë dhe informacionit për Njêsitë e Integrimit të #BE në 44 bashki të 🇦🇱.
Punë të mbarë Hubert Perr, Shefi i ri i Bashkëpunimit në Delegacionin e BE i cili na u bashkua sot nê ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve pranë Agjencisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore dhe me të cilin rikonfirmuam angazhimin për mbështetjen e bashkive në rrugën drejt integrimit 🇪🇺

Leave a Reply

Your email address will not be published.